"Drone CS Photography & Video"

Verruim je blik met een drone.    


Over mij

Mijn naam is Chris Stuut en fotografie is van jongs af aan al mijn passie. Deze passie heb ik jarenlang met veel plezier uitgevoerd als mijn hobby naast mijn functie in de financiële dienstverlening. Sinds ultimo 2019 ben ik met vervoegd pensioen en heb ik mijn passie voor fotografie verder vorm gegeven. De ontwikkelingen staan niet stil en  heb ik ook het maken van drone opnames aan mijn passie voor fotografie toegevoegd. Aangezien ik erg onder de indruk ben van deze manier van fotografie ben ik mij hier verder in gaan verdiepen en heb ik al vele video’s en foto’s gemaakt. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in het opstarten van mijn eigen onderneming, Drone CS Photography, voor video en fotografie met behulp van een drone.

Er is een stijgende vraag naar opnames met een drone. Heel begrijpelijk aangezien de weergave van het beoogde object of doel vanuit een heel ander perspectief plaatsvindt dan men gewend is. Met een drone geef je een veel completer beeld. Bijvoorbeeld de ligging van een woning, perceeloppervlakte van een bedrijf of landschappen worden nu veel duidelijker en met veel meer impact weergegeven.

Opleiding & bevoegdheid
Niet iedereen mag en kan zomaar met een drone gaan vliegen om (commerciële) foto’s en of video’s te maken, hieraan zijn regels verbonden. Door (EU) luchtvaartregelgeving en de AVG wet- en regelgeving is het vliegen met een drone niet altijd vanzelfsprekend en vraagt vaak om maatwerk. Hiervoor heb ik in het voorjaar van 2020 specifieke en noodzakelijke opleidingen gevolgd en afgerond. Door deze theoretische en praktijkgerichte opleiding en een ontheffing van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, ben ik bevoegd om te vliegen met drones voor commerciële doeleinden.